Probello en Your Sales Development gaan samenwerken!

Met enthousiasme kondigen wij onze samenwerking met Probello® aan. Samen staan wij voor een betere, duurzamere en verantwoorde aanpak met betrekking tot reparaties en verzekeringen op het gebied van smartphones, tablets en Apple-apparaten. We kunnen niet meer zonder onze telefoons en tablets, helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Wat nu? reparatie is nodig, maar ik wil snel en professioneel weer op weg geholpen worden. Wij begrijpen dat en staan voor u klaar. U hoeft de reparatie alleen maar online aan te melden en wij doen de rest. Gratis ophaal- en afleverservice, originele onderdelen, levenslange garantie op de reparatie en uiteraard: met behoud van data! Wilt ook u weer snel op weg, neem vandaag nog contact met ons op. Uw reactie zien wij met plezier tegemoet.