Our News

Home // Nieuws // Jij en ik samen naar een duurzame wereld!

Jij en ik samen naar een duurzame wereld!

Gelukkig hebben veel organisaties en bedrijven duurzaam ondernemen al hoog in het vaandel staan. Uit onderzoek is echter gebleken dat nog 68% van de bedrijven kapotte smartphones & tablets direct vervangen door een nieuw toestel aan te schaffen en het oude device bij het afval dumpen. Begrijpelijk, als je denkt dat het reparatie proces vaak ingewikkeld en tijdrovend is. Helaas is deze denkwijze onjuist en de handelswijze niet duurzaam.

Ik leg je graag uit waarom:
De gebruikte grondstoffen en productie materialen zijn bijvoorbeeld kostbaar en uiterst milieubelastend. Daarnaast als je vandaag een toestel zou bestellen hebben deze ook een levertijd van 1 a 2 werkdagen (bij sommigen bedrijven zelfs 1 week). Wij repareren duurzaam en je hebt het toestel gewoonlijk binnen 2 werkdagen weer gerepareerd retour.

Samen met jou streven wij naar een betere en groenere toekomst en snappen heel goed dat jij niet veel tijd wilt verliezen aan het regelen van een reparatie daarom neemt Probello® deze zorg van je over!

Wij bieden een snelle doorlooptijd (gewoonlijk 2 werkdagen), een slim online portaal, heldere berichtgeving gedurende het gehele proces, gratis ophaal- en afleverservice, originele onderdelen, levenslange garantie op de reparatie en uiteraard: met behoud van je data. Daarnaast laden wij je toestel gratis bij met onze groene stroom.

Ik vraag slechts 5 minuten van je:
Lever een grote bijdrage aan je MVO-ambities door vandaag nog contact met mij op te nemen voor jouw duurzaamheidsadvies op maat (geheel gratis). Zo zorgen wij er samen voor dat ook jouw bedrijf op het gebied van smartphones en tablets een stuk efficiënter, goedkoper en vooral duurzamer kan worden.