Wie ben ik?

Profiel

Beste bezoeker, leuk dat u iets meer over mij te weten wilt komen.

Ik ben Roger van Duijn vader van 2 zoons. Na mijn middelbare school heb ik elektrotechniek gestudeerd aan de HTS Amsterdam, met als differentiatie technische computerkunde. Ik ben mijn carrière begonnen bij IBM, maar kwam al snel tot de ontdekking dat mijn ambities meer naar buiten lagen en heb toen bewust de overstap gemaakt naar het verkoop vak.

Tijdens mijn werkzaamheden neem ik graag het initiatief en zoek naar creatieve mogelijkheden om de belangen van zowel de klant als de organisatie te behartigen. Ik kies daarbij voor een pragmatische aanpak om complexe vraagstukken te vertalen naar eenvoudige praktische oplossingen. Ik heb integer en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en mijn motto is:

RESULTAAT DOOR EENVOUD!

Nogmaals bedankt voor uw interesse en spoedig tot ziens.

Werkervaring

 • Self-employed / Founder & Owner Your Sales Development (2019-heden)
 • Global Sales Excellence Director (2004 – 2018)
 • Sales Director Benelux (1996 – 2003)
 • Sales Manager Sound & Vibration (1993 – 1995)
 • Sales Team Leader Environmental (1990 – 1992)
 • Sales Engineer Nederland (1987 – 1989)

Competenties

 • Klantenwerving (Cold Calling – Social Selling – Business development)
 • Klanttevredenheid, klantbehoud, klantenbinding en klantloyaliteit (Accountmanagement)
 • Reclame, marketing, film en fotografie (Online marketing)
 • Verkoopproces optimalisatie (Sales Strategy & Sales Excellence)
 • Het ontwikkelen van de verkoopmanagement functie (Sales team coaching / Pipeline, Forecast, Conversion Rate & Cycle Time improvements)
 • Product lifecycle management (PLM)
 • Customer Relationship Management (CRM) & business intelligence (BI-KPIs) systemen
 • General & Sales (interim) Management, Trainer & Coach